środa, Listopad 22, 2017
Home > Bez kategorii > Miechunka, jagody Inków – opakowanie 100 g

Miechunka, jagody Inków – opakowanie 100 g

Stosowanie jagód Inków 

Jagody Inków nadają się do sałatek, ciast i wypieków. Mogą stanowić bazę dla przetworów (dżemów, konfitur). 

Właściwości jagód Inków

Nie bez powodu miechunka została nazwana jagodą Inków – okazuje się, że to właśnie Inkowie odkryli wspaniałe właściwości odżywcze tej egzotycznej rośliny! W składzie miechunki znajduje się witamina C, A oraz fosfor. Miechunkę w szczególności należy spożywać w okresie jesienno-zimowym. To naturalne rozwiązanie na problemy z ciśnieniem. Zdaniem specjalistów, jagody Inków wzmacniają kości i stawy. Ta egzotyczna roślina zapobiega powstawaniu zmian miażdżycowych!

W sklepie internetowym BioIndygo.pl mogą Państwo znaleźć wiele interesujących produktów. Kasza jaglana posiada niespotykane dotąd silne właściwości oczyszczające. Proszek BIO moringa to źródło cennych antyoksydantów. Za pomocą drobnej soli himalajskiej możesz wykonać uzdrowicielską kąpiel solankową. 

 

Adam Golonka
Cześć! Cieszę się, że trafiłeś na moją stronę. Mam nadzieję, że to co przeczytałeś spodobało się Tobie i zostaniesz na dłużej ze mną. Pozdrawiam Cię i życzę Ci miłego dnia.